legs

Înlăturați cătușele varicoase

 • icon

  Promovează resorbția umflăturilor și a venelor de păianjen

 • icon

  Restaurează circulația sângelui

 • icon

  Ameliorează durerea, umflarea și oboseala

product

Comanda Varixil

78

39

00

ore

15

minute

00

secunde

legroad
100 000

kilometri de durere

Există aproximativ 100.000 de kilometri de vase de sânge în corpul unui adult sănătos. Mai mult de 7.000 de litri de sânge sunt pompați zilnic prin ele. Când vasele de sânge funcționează corect, sângele se deplasează în sus, spre inimă. Venele au special valve care împiedică fluxul sanguin invers

Dacă nu își fac treaba, atunci presiunea pe pereții vaselor venoase crește și sângele stagnează, provocând varicoase.

Durere, oboseală, greutate și umflare

Uscăciunea și decolorarea pielii

Aspectul rețelei vasculare și a venelor nodulare

Crampe nocturne și amorțeală a membrelor

Scăderea performanței și amețeli (din cauza lipsei de oxigen)

pain

Vene varicoase —

nu doar inestetic

dar și periculos

01

Prima etapă:

Boala practic nu se manifestă, dar începe deja să se dezvolte. Pot apărea vene de păianjen, uneori apar dureri sau umflături când mergi mult timp.

02

A doua etapă:

Există o senzație de greutate la picioare, umflături, arsuri la picioare sau gambe, crampe nocturne sau amorțeală. Există mai multe asteriscuri vasculare, venele încep să se umfle și apar noduri.

03

A treia etapă:

Nodurile cresc în volum și formează clustere venoase. Pielea de pe picioare devine mai subțire și devine uscată. Poate apărea pigmentare, o fisură și orice leziune poate duce la formarea de răni care nu se vindecă - trofice ulcere.

04

A patra etapă:

Integritatea pielii este ruptă, ceea ce provoacă dureri chinuitoare. Numărul ulcerelor trofice crește, apar tromboze și alte boli vasculare.

Varixil
productproduct

va ajuta la obținerea unor picioare frumoase și sănătoase, fără varicoase

Varixil a fost dezvoltat pe baza multor ani de cercetare efectuată cu privire la tratamentul venelor varicoase în practica mondială generală. Medicamentul include extracte naturale necesare pentru buna funcționare a celulelor vasculare și ingrediente venotonice. Datorită acestui lucru, medicamentul a încorporat cele mai bune caracteristici, necesare pentru controlul bolii. În timpul terapiei, organismul primește substanțele necesare luptei, eliberându-le direct în sânge.

help

Acțiunea principală a lui Varixil este reducerea simptomelor varicoaselor, insuficienței venoase și trombozei.

Acest lucru se datorează microparticulelor venotonice din compoziție, care interacționează cu celulele vasculare, restabilindu-le funcția.

Ingredientele naturale încep buna funcționare a celulelor vasculare și le oferă un material de construcție, în timp ce vitaminele și microelementele completează dieta necesară celulelor.

Teste de laborator Varixil

Levicosis este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate folosind extracte de plante cu eliberare susținută. Studiile clinice independente ale tratamentului împotriva varicelor au arătat că pe parcursul unui tratament:

 • fluxul sanguin venos este restabilit, saturând activ țesuturile cu oxigen;
 • aspectul venelor și nodurilor de păianjen scade;
 • după prima aplicare, inflamația, oboseala și umflarea sunt reduse;
 • durerea la picioare dispare;
 • microcirculația sângelui în vase se normalizează;
 • tonul venelor crește;
 • pereții vasului devin mai puternici și mai elastici.
resultÎnainte
resultDupă
resultÎnainte
resultDupă

Compus venotonic cu dragoste și grijă pentru picioarele tale

consist

Troxerutin

Îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor cu oxigen, activează metabolismul intracelular, ceea ce ajută la ameliorarea umflăturilor și la îmbunătățirea tonusului venos.

consist

Diosmin

Venotonic, îmbunătățește microcirculația în celule, îndepărtează congestia venoasă și ameliorează rapid inflamația.

consist

Hesperidin

Are efect venotonic și angioprotector. Ameliorează spasmele, reduce extensibilitatea venelor, crește tonusul și elasticitatea acestora, ceea ce ajută la reducerea congestiei venoase.

consist

Aesculus

Antioxidant, vindecă sistemul circulator, întărește vasele de sânge și capilarele. Îndepărtează excesul de lichid și ameliorează durerea.

consist

Ginkgo biloba

Îmbunătățește circulația sângelui și ameliorează umflarea. Promovează refacerea țesutului conjunctiv, previne tromboza și formarea de ulcere trofice.

Specialisti despre Varixil:

Eritate proastă, stil de viață sedentar, activitate fizică, dragoste pentru tocuri înalte - toate acestea pot provoca Vene varicoase. Semnele externe ale bolii, de regulă, apar mult mai târziu decât modificările patologice interne ale venelor.

Astăzi, puteți face față varicoaselor din stadiul 1 și 2 fără a recurge la intervenții chirurgicale. Este suficient să porți pantofi și haine potrivite, să faci o activitate fizică ușoară și să folosești gel Varixil. Acest remediu restabilește fluxul sanguin, ameliorează umflarea și durere.

Gelul acționează asupra cauzei profunde a bolii și elimină în mod eficient toate efectele acesteia: restabilește fluxul sanguin venos în membrele inferioare, elimină tromboza și întărește pereții vasculari. După doar un singur curs de terapie, veți observa îmbunătățiri semnificative.

Cum se utilizează Varixil:

01

use

Aplică o cantitate mică de gel pe picioarele curate și uscate cu mișcări ușoare de masaj.

02

use

În timp ce frecați, mișcați de jos în sus până când este complet absorbit.

03

use

Procedura trebuie efectuată de 2-3 ori pe zi.

VĂ rugăm să rețineți!

product

Cura minimă de profilaxie este de 30 de zile. Numărul de pachete Varixil necesare pentru rezultatul dorit este determinat individual și, în unele cazuri, poate fi crescut.

Oamenii aleg Varixil să trăiască fără durere, umflături și varicoase

avatar

Linda Munoz , 60 de ani

Anterior, nici nu mă puteam gândi că venele varicoase îmi vor atinge picioarele, deoarece nimeni din familia mea nu le avea. Dar de mulți ani de muncă ca coafor, varicoasele s-au făcut simțite. Când turele erau de 12 ore, iar clienții mergeau unul câte unul, nu am avut timp să mă așez și să mă odihnesc. Edemul a fost adăugat la oboseala veșnică, iar apoi a apărut o plasă albastră. A devenit din ce în ce mai strălucitor până când venele s-au bombat pe alocuri. Și cu cât mai departe, cu atât mai rău. S-a ajuns la punctul în care câteva ore de mers pe jos au fost un chin. Ciorapi compresivi, unguente și venotonice - atât mi-au prescris medicii. Mi-am scos ciorapii doar noaptea și am folosit unguente și tablete fără întrerupere. Când am încercat Varixil, viața mea s-a schimbat. Durerea, umflarea, venele au devenit mai mici pe zi ce trece, iar plasa a devenit mai ușoară. Nu credeam că acest lucru este posibil, dar sunt recunoscător că s-a întâmplat și acum am grijă de sănătatea mea.

avatar

Amy Miller , 33 de ani

Aveam vene varicoase, ca și mama și bunica mea. M-am luptat cu ele în fiecare zi, dar nimic nu m-a ajutat. Varicele se înrăutățeau. Picioarele mele erau dureroase la vedere. Erau mai rele decât ale bătrânei mele. Venele se măreau în fiecare zi până când s-au format bulgări uriași. Medicul m-a trimis la o operație cu laser. Au zdrobit cele două noduri cu laserul, dar m-au avertizat că acestea ar putea să crească din nou. Eram disperată. Nu voiam să trec din nou prin acea durere. La una dintre consultațiile mele din timpul reabilitării, mi s-a prescris Varixil. Acest remediu m-a salvat. Picioarele mele s-au vindecat mai repede și umflăturile au scăzut în câteva zile. Nu mai există nicio urmă a îndepărtării nodulului și sper ca și celelalte vene să revină la normal în curând.

avatar

Elsie Baldwin , 48 de ani

Acest remediu mi-a fost recomandat de unul dintre ultimii specialiști la care am apelat pentru ajutor. Am cumpărat Varixil pentru a-mi ajuta puțin picioarele, dar nici nu bănuiam că este atât de eficient. Potrivit specialistului, un complex de ingrediente naturale, inclus în formula Varixil, normalizează fluxul de sânge în picioare, iar venele încep să se dezumfle, Și acest lucru este de fapt adevărat. După câteva zile, am simțit ușurință în picioare. După o lună de utilizare , reteaua venoasa s-a luminat. Nu ma mai deranja durerea, iar picioarele mi s-au oprit repede obosit. Venele umflate se micsorau pe zi ce trece. Dupa mai multe cure de tratament nu mai era nici urma de ele.

Cum să cumpăr Varixil?

01.

Completați formularul de comandă de mai jos

02.

Așteptați un apel de la un specialist

03.

Primiți mărfurile la un moment convenabil

04.

Plătiți pentru articol la primire

legs

Înlăturați cătușele varicoasele

 • icon

  Promovează resorbția denivelărilor și a venelor de păianjen

 • icon

  Restaurează circulația sângelui

 • icon

  Ameliorează durerea, umflarea și oboseala

product

Comanda Varixil

78

39

00

ore

15

minute

00

secunde